Autobedrijf Lennaerts

Al bijna 60 jaar de echte specialist voor al uw Camper onderhoud. Wij hebben getraind personeel die ruime ervaring heeft om altijd uw kostbare Camper weer in top conditie te krijgen. Klik boven aan de pagina voor een afspraak.

Fiat Ducato dé basis voor campers
De onderbouw van de Fiat Ducato is zeer geliefd bij camperliefhebbers. In het bijzonder door de goede rijeigenschappen en het speciale camperchassis. Vanaf 2007 zijn al meer dan 90.000 campers met het speciale Fiat camperchassis verkocht. Door heel Europa. Fiat Ducato is inmiddels goed voor ruim 70% van de Europese campermarkt.

Zorg voor goed camperonderhoud, aan buiten- én binnenkant
Een camper is een kostbaar eigendom. En net als bij ieder ander voertuig is op zijn tijd goed onderhoud vereist. Goed onderhoud is niet altijd alleen aan de buitenkant van uw camper af te lezen. De techniek achter uw camper heeft soms ook een opfrisbeurt nodig. Daarvoor kunt u terecht bij de experts van Lennaerts.

Wat kan Lennaerts precies voor u en uw camper betekenen?
Het maakt onze experts niet uit hoe oud (of nieuw) uw camper is. Welke motor erin zit. Wat voor opbouw u heeft. Welke banden u nodig heeft. Wij weten met elke camper raad.

Kijk ook op onze website voor campereigenaren