FIAT PANDA POPSTAR AUTOMAAT

Het is nu hét moment om in te stappen in de Fiat Panda Popstar 80 Turbo Automaat.

Profiteer nu nog van de scherpste prijzen van deze alleskunner. Een hoge zitpositie, 5-deuren, airco, zeer compleet uitgerust én dat voor de scherpste prijs! U rijdt de Fiat Panda nu voor slechts EUR 12.495,- rijklaar.OFFERTE AANVRAGEN

Het Uconnect™ Radio-systeem maakt rijden met de Panda nog leuker. Via Bluetooth® of de USB- of Aux-ingang kun je muziek afspelen van een externe muziekspeler of streamen vanaf je smartphone. Die kun je in de praktische houder op het dashboard plaatsen, zodat je onderweg via de speciale Panda App kunt bellen, je berichten kunt checken, je favoriete playlists kunt selecteren of de laatste filemeldingen kunt bekijken. Voor de bediening kun je behalve het scherm van je toestel ook de toetsen op het stuurwiel of spraakcommando’s gebruiken. En dat is wel zo veilig!

FIAT PANDA POPSTAR AUTOMAAT

De Fiat Panda is in deze actie uitgerust als Popstar 80 Turbo uitvoering, aangevuld met een Popstar+ Pack. Deze auto heeft airco, stuurbekrachtiging, centrale deurvergrendeling met afstandbediening, bluetooth telefoon, radio, USB en mediastreaming en nog veel meer. Deze rijklaarprijs is exclusief gekozen meeropties zoals kleur of andere opties.

PROFITEER SNEL, WANT OP=OP