HYUNDAI KONA ELECTRIC
DE EERSTE VOLLEDIG ELEKTRISCHE SUV MET SLECHTS 4% BIJTELLING

HYUNDAI KONA ELECTRIC

De geheel nieuwe Hyundai KONA Electric – met slechts 4 procent bijtelling voor zakelijk rijders – is de eerste puur elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een baanbrekende nieuwkomer met een ronduit indrukwekkend rijbereik op een volle batterij. Met ook een bijzonder krachtig uiterlijk en een ruim interieur – dus je kunt alle kanten op!

De opvallend fraaie Hyundai KONA Electric biedt met zijn ruimte interieur uiterlijk en zijn uitzonderlijk grote actieradius van maar liefst 482 kilometer (volgens WLTP) het beste van twee werelden – zonder compromissen.

Ooit iemand horen zeggen dat elektrisch rijden saai is? Met de KONA Electric ben je bliksemsnel uit de startblokken door de 395 Nm trekkracht die meteen beschikbaar is. Deze sportieve SUV accelereert van 0 naar 100 km/uur in 7,6 seconden. De 64 kWh-versie heeft een actieradius tot aan 482 kilometer.

De Kona Electric is er in 3 uitvoeringen en rijklaar beschikbaar voor € 39.195,-

ELEKTRISCH RIJDEN OP ZIJN BEST

De zorgvuldig op elkaar afgestemde componenten van de elektrische aandrijflijn van de Hyundai KONA Electric zijn ontwikkeld voor een uitstekend weggedrag en een actieradius die voldoet aan de eisen van de dagelijkse praktijk. Het geheel nieuwe platform van de KONA biedt ruimte voor het accupakket zonder dat dat ten koste gaat van de interieurruimte.

De nieuwe Hyundai KONA Electric is een multitalent waar je overal mee uit de voeten kunt – met genoeg ruimte voor inzittenden en hun bagage dankzij een kofferbak van 332 liter inhoud (VDA). En met de achterbank neergeklapt heb je maar liefst 1.114 liter bagageruimte. Voldoende voor een avontuurlijk weekendje weg.

De traditionele versnellingspook heeft plaatsgemaakt voor de vier keuzeknoppen voor vooruit en achteruit rijden, parkeren en neutraal. Daardoor is er onder de console extra bergruimte voor persoonlijke zaken. Dit is de grootste verandering ten opzichte van de conventionele KONA.