Fiat Extra Garantie

Zekerheid zo lang als u maar wilt

FIAT Extra Garantie is een service die u in staat stelt de reguliere garantie van 2 jaar uit te breiden met maximaal 5 jaar zónder kilometerlimiet en eigen risico. U kiest zelf de garantieduur die het beste bij u past.
Mocht u gedurende die periode pech of problemen met uw auto krijgen, kunt u rekenen op het FIAT servicenet en het  vakmanschap van het personeel in onze gespecialiseerde werkplaatsen.

De overeenkomst kan worden afgesloten voor zowel particulieren als bedrijven. Voor 1 of meerdere auto’s met een maximum van 10.

Hoe kan ik Extra Garantie Afsluiten?
U kunt Fiat Extra Garantie aanvragen bij alle officiële Fiat-dealers binnen 2 jaar na de registratiedatum van uw auto voordat deze 60.000 km heeft gereden. De enige voorwaarde is dat het onderhoud aan de auto is uitgevoerd volgens de richtlijnen van het onderhoudsschema zoals vermeld in het Fiat instructieboek. Je kunt Fiat Extra garantie ook afsluiten direct bij de aankoop van je Fiat.

Dekking
De dekking van Extra Garantie omvat onder meer reparaties aan motor en versnellingsbak, aandrijfassen, stuurinrichting, remsysteem, elektrische installatie, verwarming en airbags. Uitgesloten zijn de normaal aan slijtage onderhevige delen, zoals remblokken, banden, koppeling, schokdempers, bougies, filters etc. alsmede smeermiddelen en vloeistoffen, regulier onderhoud en glasschade. Voor de uitgebreide dekkingsvoorwaarden klik hier.

Mobiliteitshulp
Extra Garantie is inclusief mobiliteitshulp waardoor je net als tijdens de fabrieksgarantie verzekerd bent van mobiliteit op ieder moment in heel Europa.

De voordelen van Extra Garantie

  • Bij de vervanging van defecte onderdelen worden uitsluitend Originele Fiat Onderdelen gebruikt
  • Kostenloze reparatie van defecten of gebreken in heel Europa
  • Overdraagbaar bij verkoop
  • Geen kilometerlimiet en geen eigen risico
  • 1 universeel telefoonnummer voor pech- en mobiliteitshulp dat in heel Europa 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is: ciao fiat 800342800
  • Inclusief Pech- en mobiliteitshulp in heel Europa
Tarieven

Let op: Prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u deze extra garantie afsluiten, stuur dan een mailtje naar info@lennaerts.nl met daarin uw wensen.
Download:Voor meer informatie over de dekkingsvoorwaarden verwijzen we u naar bijgaande documenten.